A fatelep és a csarnok is kigyulladt

Tűz tombol a miskolci Nádasréten

A fatelep és a csarnok is kigyulladt pénteken hajnalra a miskolci Nádasréten, a Tallér utca végén.

2012.03.30 07:59MTI

Rinyu Zsuzsanna, a Borsod Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a tűzoltók 3-as kiemelt riasztás részeként oltják a tüzet. A fatelep mellett egy 800 négyzetméteres csarnok is teljes terjedelmében ég.
   
Csütörtökön este ugyancsak a Nádasréten a cementgyár mögött gyulladt ki a száraz fű. Akkor a szóvivő elmondta, hogy annyi a szárazfű tűz a megyében, hogy a tűzoltók megállás nélkül, folyamatosan dolgoznak, és az újabb tűzesetekhez szinte alig volt kit riasztani. A miskolci, sátoraljaújhelyi, illetve szerencsi tűzoltók is oltottak a cementgyár melletti területen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.