Lázasan feküdt a fűtetlen házban

Betörték a rendőrök a beteg ember házának ajtaját

Az ajtó befeszítésével jutottak be a rendőrök Pákán egy fűtetlen lakásban lázasan fekvő férfihoz csütörtökön délelőtt.

2012.02.10 12:54ma.hu

A község polgármestere a falu körzeti megbízottjának jelezte, hogy két napja nem adott életjelet magáról egy mostoha körülmények között egyedül élő falubelije, akinek a kéménye sem füstöl, ajtaja kulcsra van zárva, nem lehet bejutni hozzá. A Lenti Rendőrkapitányság járőrei a körzeti megbízott által megadott címre siettek, ahol hiába szólongatták a házban tartózkodó középkorú férfit, választ nem kaptak, ezért az ajtót befeszítették és a fűtetlen házban, egy ágyban találtak rá a betegre. Háziorvost hívtak, aki a vizsgálat során lázat állapított meg, így a fűtetlen lakásban nem maradhatott tovább a beteg férfi, akihez mentőt hívtak. További egészségügyi ellátása céljából a Zala Megyei Kórház Sürgősségi Osztályára szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.