Tragédia Nagykanizsán

Kihűlt és megfagyott - iskolások találtak rá

Valószínűleg kihűlt és megfagyott az éjszaka az a férfi, akire reggel iskolások találtak rá Nagykanizsa miklósfai városrészében.

2012.02.09 13:26MTI

A településrészről a közeli szőlőhegyre vezető úton találtak rá a férfi holttestére az iskolába induló gyerekek. A behavazott, hófúvásos utat az időjárási körülmények miatt a halottszállítók sem tudták autójukkal megközelíteni.

Szabados Gábor, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: a rendőrséget a mentőszolgálat értesítette, hogy a Szentgyörgyvári-hegyen holtan találták a hatvanas éveiben járó férfit.

Az idegenkezűséget az orvos kizárta, a halál bekövetkeztének okát azonban a helyszínen egyértelműen nem tudta megállapítani, ezért elrendelte a férfi boncolását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.