Fűtetlen albérletben halt meg

Újabb fagyhalál - ezúttal Abaújszántón aratott a kegyetlen tél

Kihűlés miatt meghalt egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Abaújszántón; egy fűtetlen albérleti szobában találták meg - tájékoztatta a rendőrség pénteke.

2011.11.18 13:47MTI

Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: egy abaújszántói nő jelentette a rendőrségen, hogy a 48 éves férfit annak albérletében holtan találta. A helyszínre érkező orvos az idegenkezűséget kizárta, a halál okaként kihűlést állapított meg.

A rendelkezésre álló információk szerint az abaújszántói férfi italozó életmódot folytatott, egyedül élt egy régi típusú, hosszú parasztház közepén lévő fűtetlen szobában, ahol sem fűtőtest, sem tüzelőanyag nem volt.

A szerencsi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt téli időszakban húszan vesztették életüket kihűlés miatt, az idén ősztől pedig négyen haltak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.