Dühösen reagált a feljelentésre

Lesújtott a törvény a kukázó asszonyra

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei az egyik kis áruháznál intézkedés alá vontak egy asszonyt, mivel a kukában turkált, illetve a hulladékból válogatott.

2012.02.06 10:27ma.hu

Az asszonnyal közölték, hogy szabálysértést követ el, ami miatt ellene szabálysértési feljelentést tesznek. Ezt meghallva az asszony agresszív magatartást tanúsított, kiabálni kezdett és szidalmazta az intézkedő rendőröket. Garázda tette az utcán közlekedőkben megbotránkozást, riadalmat keltett. Cselekményét többszöri felszólításra sem hagyta abba, ezért előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették, a Szerencsi Városi Bíróság pedig elzárásra ítélte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.