Szétverte társa arcát a beteg

Brutális halál a szentesi pszichiátrián

Halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 34 éves férfit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

2012.02.06 09:22ma.hu

A nyomozás jelenlegi adatai alapján a fiatalember és áldozata szobatársak voltak a szentesi kórház Pszichiátriai Osztályán. A későbbi sértett, egy 67 éves férfi, hangoskodott a kórteremben vasárnap éjszaka, amit a gyanúsított nem bírt elviselni, ezért őt bántalmazta. A sértett ennek következtében többszörös arc- és orrcsonttörést szenvedett. Az idős férfi néhány órával később elhunyt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett. A férfit rendőrök őrzik a kórházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.