Félelmet keltett a társasház lakóiban

Dühében lefejelte volt élettársa bejárati ajtaját az agresszív férfi

Január 28-án dél körül egy férfi volt élettársa sajószentpéteri házához ment. A bejárati ajtót ököllel ütötte, lábbal megrugdosta és meg is fejelte, miközben hangosan ordítozott és szidalmazta a házban lakót.

2012.02.03 09:40ma.hu

A helyszínre érkező intézkedő rendőrök is tanúi voltak a garázda cselekménynek. Az elkövető erőszakos, kirívóan közösségellenes viselkedése alkalmas volt arra, hogy a társasház lakóiban, valamint másokban megbotránkoztatást és riadalmat keltsen. A férfit tettenérését követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, majd 72 órán belül már a bíróság előtt felelt tettéért. A bíróság 9 hónap felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki részére, illetve a Sajószentpéteri Rendőrőrs kezdeményezésére 30 nap megelőző távoltartást is elrendelt vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.