Bántalmazták és kirabolták őket

Hárman törtek rá az idős dányi házaspárra

Rablás miatt indított eljárást a gödöllői rendőrkapitányság három ismeretlen elkövető ellen, akik január 30-ára virradóra saját otthonában vertek meg és raboltak ki egy idős házaspárt a Pest megyei Dányon.

2012.02.02 16:26MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a családi házba behatoló rablók megverték a 85 éves házigazdát és feleségét, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.
   
A bántalmazás közben a támadók egyike mintegy 90 ezer forint értékben készpénzt és ékszereket vett magához, majd a háromtagú csoport elmenekült.
   
A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket - mondta a szóvivő.
   
Az esettel kapcsolatban Gódor Lajosné (Fidesz - KDNP), Dány polgármestere a település honlapján felhívást tett közzé, melyben bejelentette, 100 ezer forintos nyomravezetői díjat kap az, aki a rablás elkövetőinek kilétéről érdemleges információt ad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.