Robbanás, majd tűz a családi házban

A súlyosan sérült gyermek mentette meg a családot

Kedden, dél körül Veszprém-Szabadságpuszta egyik családi házában robbanás történt, majd tűz ütött ki.

2011.12.07 16:18ma.hu


A baleset akkor következett be, amikor az ott lakók be akartak gyújtani. A robbanás következtében egy 23 éves nő súlyos-életveszélyes, míg egy 48 éves nő és egy 7 éves gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, azonban az égő épületből még ki tudtak menekülni, sőt a fiú egy közeli telephelyre is eljutott segítséget kérni.

Az ott dolgozók közül két fő azonnal a helyszínre indult, útközben rátaláltak a sérültekre, egyikük a tűzoltásban is részt vett. A Veszprémi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset bekövetkezésének okait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.