Ő maga jelentette be

"Ezer" fegyver Szelestén: elmeorvos vizsgálja a gyűjtőt

A gyanúsított elmeorvosi vizsgálatát javasolja a rendőrség a szelestei ügyben; a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő szelestei férfi nagy mennyiségű fegyvert és lőszert halmozott fel a családi házában, és ezt ő maga jelentette be november utolsó napján a hatóságoknak.

2011.12.07 13:07MTI

Gulyás Ferenc sárvári rendőrkapitány szerdai sajtótájékoztatóján hosszan sorolta azoknak a fegyvereknek és lőszereknek, köztük gránátoknak és egyéb robbanó szerkezeteknek a típusait, amelyeket a férfi házában tartott házkutatás során, illetve a közeli erdőben, az általa megmutatott helyen találtak.

A részben második világháborús, részben későbbi, szovjet gyártmányú fegyverek és gránátok között voltak hatástalanítottak és élesek is; ezek közül néhány a szakértők szerint akár romba is dönthette volna a férfi házát.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.