Repült a vasszék, meg a terméskő is a család felé

Baltával faragták a jószomszédi viszonyt

Riasztás érkezett a sárbogárdi őrsre. Amikor a rendőrök a helyszínre értek, azt látták, hogy két személy félmeztelenül kiabál az egyik ház előtt az ott tartózkodókkal.

2011.12.07 16:03ma.hu

Mint kiderült egy 40 éves férfi, valamint 17 éves fia került szóváltásba szomszédjával, mely az eddig beszerzett adatok alapján odáig fajult, hogy apa és fia fejszével, illetve bottal a kezében ment át a szomszédhoz, majd annak kerítését az eszközökkel megrongálták, miközben folyamatosan fenyegették a családot. Még egy vasszéket, illetve az utcán felszedett termésköveket is a család felé dobták.

A bűncselekmény során senki nem sérült meg, a kerítésben azonban 5 000 Ft-os rongálási kár keletkezett.
 
A két garázda személyt a rendőröknek sikerült elfogniuk, bár mind a kettő megpróbálta magát kivonni az intézkedés alól. A rendőrök így mindkettőjüket bilincsben állították elő a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol mind a kettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően bűnügyi őrizetbe vették őket.      

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.