Késelés lett a perpatvarból

Nyakon szúrta szomszédját a részeg asszony

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a férfi, akit részeg szomszédasszonya nyakon szúrt egy konyhakéssel Salgótarjánban. A szurkáló nőt a rendőrök őrizetbe vették.

2011.12.01 12:46havariaPress

Szerdán este történt a bűncselekmény a nógrádi megyeszékhelyen, egy lakásban. A 32 éves, ittas nő összeveszett a szomszédságában élő férfival. A nő felkapott egy konyhakést a veszekedés hevében, s azt a szintén ittas férfi nyakába döfte. A megszurkált szomszédot súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A késelő nőt a rendőrök a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.