Egy korábbi nézeteltérés eredménye a csetepaté

Tömegverekedés Gyöngyöspatán: szerszámokkal ment egymásnak a két csoport

Összeszólalkozott, majd kézi szerszámokkal felfegyverkezve egymásnak esett két csoport szerda délután Gyöngyöspatán; a tömegverekedésben hárman könnyebben megsérültek.

2011.11.30 19:08MTI

Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a bejelentésre a gyöngyösi rendőrkapitányság nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, ahol megállapították, hogy egy korábbi nézeteltérés miatt robbant ki a vita a két, helyi lakosokból álló csoport között.
   
A gyöngyösi rendőrkapitányságra a rendőrök három embert állítottak elő, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indítanak büntetőeljárást - mondta a sajtóügyeletes.    

Hozzátette: az eset körülményeinek tisztázása, a tanúk kihallgatása még nem fejeződött be. Azt, hogy a hétfő éjszakai lövöldözéssel összefüggésbe hozható-e a tömegverekedés, egyelőre nem tudni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.