Egy embert füstmérgezéssel szállítottak kórházba

Kigyulladt egy ház a főváros XVII. kerületében

Kigyulladt egy ikerház egyik felének tetőszerkezete, péntek éjjel, a főváros XVII. kerületében. Egy embert füstmérgezéssel kórházba szállítottak.

2011.11.26 08:31havariaPress

Egyelőre tisztázatlan körülmények között gyulladt ki egy ikerház egyik felének tetőszerkezete, péntek éjjel, a főváros XVII. kerületében. A Fővárosi Tűzoltóság tájékoztatása szerint mintegy 30 tűzoltó vonult ki a helyszínre, és fékezte meg a lángokat, amik így a ház másik felére nem terjedtek át. Az égő házból négy ember menekült ki, közülük egyet füstmérgezéssel kórházba szállítottak. A tűz keletkezésének okát szakértő vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.