Párnával ölte meg a gyermeket

Előzetesben a beteg kislányát megfojtó anya

Ügyészségi kezdeményezésre elrendelte a bíróság a gyermekét megfojtó nyíregyháza-kistelekiszőlői nő előzetes letartóztatásba helyezését.

2011.11.25 16:50MTI

A nővel szemben 14. életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés megalapozott gyanújával indult eljárás a Szabolcs megyei rendőr-főkapitányságon - írta közleményében Nyakó Zsuzsanna, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság szóvivője.     

Az előzetes letartóztatás elrendelését a bíróság azzal indokolta, hogy az eljárási cselekményeknél a gyanúsított jelenléte csak kényszerintézkedéssel biztosítható.   

A 36 éves asszony kedden otthonában egy párnával fojtotta meg kislányát, aki januárban lett volna hároméves.    

A nő tettét azzal magyarázta a rendőröknek, hogy gyermeke születése óta beteg volt, és folyamatos ellátásának nehézségeit már nem bírta elviselni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.