Szökésben az egyik tettes

Hangok a pincéből

Neszezés zajára ébredtek Bicske egyik házának lakói csütörtök hajnalban. A gyanús zörejek a pincéből hallatszottak.

2011.11.24 13:06ma.hu

Nem sokat teketóriáztak, a család férfi tagja telefonon kért segítséget a rendőrség
ügyeletétől.

A bejelentés nyomán néhány percen belül megérkeztek a Bicskei Rendőrkapitányság járőrei. Azt tapasztalták, hogy autójukat észlelve egy a kerítésen éppen kimászó férfi, gyorsan visszaugrott az udvarra és futni kezdett. A rendőrök felszólítása ellenére sem állt meg, a járőrök futottak utána. Amikor utolérték a férfit, hasra vágta magát. Előállították. Miközben azonban őt üldözték a rendőrök férfi társa az udvar másik pontján ellenkező irányban tűnt el.

Az elfogott 38 éves bicskei férfit azzal gyanúsítják, hogy társával kinyitották a családi ház pincéjének ablakát, majd bemásztak. Az általuk okozott zaj azonban felébresztette a lakókat. Ébredésükre menekülőre fogták volna a dolgot, de közben megérkeztek a rendőrök.

Az elfogott 38 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették, jelen üggyel párhuzamosan a nyomozók azt is vizsgálják, hogy más, hasonló módszerrel elkövetett jogsértéshez lehet-e köze a most tetten ért és elfogott férfinek, illetve a szökésben lévő társának, akit még keresnek a bicskei rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.