Két hatalmas eb támadt a kislányra Szegeden

Vérszomjas állatok rontottak a kiskutyáját sétáltató gyermekre

Két nagytestű eb támadott meg egy kiskutyáját sétáltató kislányt tegnap késő délután Szegeden. A két közép-ázsiai juhász kutya egy közeli ház udvaráról szaladt ki az utcára.

2011.11.24 08:28ma.hu

A 13 éves kislány a Thököly és a Petrozsényi utca kereszteződésénél sétáltatta kiskutyáját, amikor a két nagytestű jószág rátámadt westijére és lefojtották. A kislány próbált segíteni a kiskutyáján, ekkor támadták meg a nagytestű ebek, amik végül elszaladtak. A mentők kórházba vitték a 13 éves szegedi lányt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett el.

A kutyákat a tulajdonos egyik ismerőse fogta be és vitte haza. A helyszínre hívott kerületi állatorvos a két támadó állatot az algyői ebrendészeti telephelyre szállíttatta megfigyelésre. A kislány westije a helyszínen elpusztult.

A Szegedi Rendőrkapitányság eljárást indított az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.