Megoldódott a taktakenézi rejtély

Furcsa hangok az elhagyatott házból

Furcsa hangokat véltek hallani a helyi lakosok egy lakatlan házból Taktakenézen. A rejtélyes zajok folyamatos ugatásra késztették a környékbeli ebeket.

2011.11.22 10:26ma.hu

Mindezt jelentették a Szerencsi Rendőrkapitányságnak. A helyszínre érkező rendőrök  azt észlelték, hogy a lakóház ajtaja be van feszítve, illetve az egyik ablak is be van törve.

A lakásba bemenve tetten értek két helyi lakost, akik különböző használati tárgyakat  próbáltak meg eltulajdonítani. Az elkövetőket előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti felelősségre vonásuk megtörtént.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.