Gyilkosság Mélykúton

Magányosan élt: holtan találtak rá a rokonok

Holtan találtak egy 86 éves mélykúti férfit, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűncselekmény gyanúja miatt nyomozást indított az ügyben.

2011.11.22 09:03ma.hu

Hétfőn, Mélykúton a hozzátartozói holtan találtak egy azelőtt egyedül élő, 86 éves férfit. A rokonok azonnal értesítették a település körzeti megbízottját, valamint az orvost. A helyszínen tapasztaltak és az elsődleges adatok szerint bántalmazták az elhunytat.

A halál pontos okát, körülményeit az igazságügyi orvosszakértői vélemény fogja megadni. Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el emberölés bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes, ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.