Hatalmas pofonok

Nagyon megverték a hajdúhadházi srácot - egy közösségi portálon találta meg a támadókat

Internetes közösségi oldalon talált rá támadóira egy súlyosan megvert hajdúhadházi fiatal; bántalmazóit elfogták.

2011.11.21 14:15MTI

Kelemen Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: Hajdúhadházon november 9-én sétáltatta a kutyáját a sértett és egy barátja, amikor két 16 és egy 17 éves helyi fiatal megtámadta.

A támadók a sértett kutyáját akarták megszerezni, és amikor ellenállt, a három támadó eltörte a bokáját, majd összerugdosta a földön fekvő fiút.

A fiúhoz barátja hívott segítséget; a debreceni Kenézy kórházban meg is kellett műteni a törött bokáját.

Hazaérkezése után a sértett egy internetes közösségi oldalon kezdett nyomozni az elkövetők után. Közös ismerőseik adatlapjain keresztül gyorsan megtalálta az egyik támadót, majd az ő ismerősei között meglett a két társ is - mondta Kelemen Éva.

A rendőrség a múlt hétfőn vette őrizetbe a három fiatalt, aki tagadta bűnösségét. A múlt szerdán előzetes letartóztatásba helyezte őket a Debreceni Városi Bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.