Felcsaptak a lángok a vezetékből

Két munkás megsérült - Nyolcszázan maradtak gáz nélkül Nagyatádon

Húsz lakótömbben összesen nyolcszázan maradtak gáz nélkül Nagyatádon péntek délután, mert javítási munkálatok közben megsérült egy kisnyomású gázvezeték; két munkás könnyebben megsérült.

2011.11.18 16:42MTI

Pintér Sándor, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesének tájékoztatása szerint a tűzoltókat délután két óra előtt riasztották. A megsérült gázvezetékből rövid ideig több méter magasba csaptak a lángok, ennek következtében a közeli lépcsőház ablakai megrepedtek; a lakók közül senki nem sérült meg - tette hozzá az ügyeletes.
   
Mint arról beszámolt, a baleset az Aradi utcában történt; két munkás az arcán könnyebben megsérült, őket a mentők a helyszínen ellátták.
   
Pintér Sándor közlése szerint a szolgáltató azt ígérte, hogy a hiba elhárítását követően, éjszakára helyreáll a gázszolgáltatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.