Harminc kiló kábítószer "bújt el" az új autóban

Hatvanmillió forintnyi drog utazott a titkos rejtekhelyeken

Két szerb állampolgárságú férfi érkezett a röszkei Határkirendeltségre egy néhány hónapos, személygépjárművel. Azt állították, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal. Nem volt igaz.

2011.11.11 09:19ma.hu

A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, azonban a járművet jobban szemügyre véve azt látták, hogy a hátsó lökhárító mögött a gyári kialakításról eltérő, csavarokkal rögzített fal található, ezért a gépkocsit félreállították szigorított vizsgálat céljából.

A pénzügyőrök valamennyi csavar eltávolítása után a hátsó lökhárítóból, a küszöbből, valamint az első sárvédők mögötti kialakított rejtekhelyről összesen 30 kg marihuánát szedtek ki.

A pénzügyőrök a 60 millió forint értékű kábítószert lefoglalták, a két szerb férfi ellen azok őrizetbe vétele mellett visszaélés kábítószerrel bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytat eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.