Öt sérült is van

Kisbusz ment a kamionnak - hárman meghaltak a 4-esen

Hárman meghaltak, öten megsérültek péntek hajnalban a 4-es főúton, Abony térségében egy közúti balesetben.

2011.11.11 08:01MTI

Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem helyettes vezetője elmondta: a kisbusz kilenc utasa közül hárman életüket vesztették, két ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült. A kamion vezetője is kisebb sérüléseket szenvedett. A kisbusz vezetőjét a ceglédi tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte, hogy a román kisbusz és a szlovák kamion egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött össze, az esetet a ceglédi rendőrök vizsgálják. A 4-es főút érintett szakaszát a baleseti helyszínelés idejére lezárták, de már helyreállt a közlekedés.

Fotó: MTI

Összeroncsolódott román kisbusz a 4-es főúton, Abony térségében, miután a jármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy szlovák kamionnal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.