Részeg volt a sofőr

Megcsúszott a körforgalomban, árokba csapódott

Túl gyorsan akart túl lenni a körforgalmon, ezért az árokban kötött ki.

2011.11.11 09:44ma.hu

Az éjjeli órákban egy toronyi lakos az édesapja tulajdonát képező Renault Thalia személygépkocsival ittas állapotban közlekedett Szombathelyen a Körmendi úton, az Újvilág utca irányából a Külső Pozsonyi út felé.

Haladása során a Külső Pozsonyi út kereszteződésében lévő körforgalomba nem a megfelelő sebességgel haladt be, melynek következtében a Balogunyom felőli kivezető szakaszán sodródva kicsúszott a jobb oldali füves útpadkára, és a gépjármű első részével az árokba csapódva, bal oldalára borulva állt meg. A baleset következtében a férfi 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A helyszínen alkalmazott alkoholteszteren a gépjármű vezetője 0,98 mg/l értéket fújt. A személyt a jelenlévő mentőautóval szállították kórházba, ahol tőle a vizsgálatot végző orvos a vizeletet és a vért egy esetben levette, és a közepesen ittas rovatot jelölte meg. A férfi érvényes vezetői engedéllyel rendelkezett, de azt tőle ittas járművezetés miatt a Szombathelyi Rendőrkapitányság korábban már bevonta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.