Meglökte egy román rendszámú személyautó

A szalagkorlátnak csapódott és felborult egy teherautó az M5-ösön

Hajnalban az M5-ös autópályán, Lajosmizse határában egy Mazda típusú kisteherautó haladt Budapest irányába, amikor hátulról egy román rendszámú, Skoda személygépkocsi utolérte, meglökte.

2011.10.18 08:07ma.hu

A teherautó ettől jobbra lehaladt az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd felborult. A személygépkocsi tovább haladt, csak később állt meg. A balesetben a kisteherautót vezető 32 éves férfi könnyebben sérült. Más nem sérült a balesetben. A helyszínelés idejére, kb. fél óráig félpályás forgalomkorlátozás volt az autópálya ezen szakaszán. A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.