Szerelemféltés

Megölte barátját, majd öngyilkosságnak próbálta álcázni

Megölte barátját, majd a sértett halálát öngyilkosságnak akarta beállítani egy férfi Szolnokon. A bűncselekménnyel alaposan gyanúsítható 32 éves férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

2011.10.17 20:16MTI

A Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Pásztorné Kovács Ágnes százados tájékoztatása szerint október 13-án két bejelentés érkezett a rendőrségre. Az egyik bejelentő elmondta, hogy Szolnokon az egyik lakótelep mögötti füves területen férfi holttestet talált. A másik bejelentést egy szolnoki férfi tette, arról számolt be, hogy barátja őt és saját magát is megmérgezte. Rövidesen kiderült, hogy az állítólag öngyilkos fiatalember holttestét találták meg.

A nyomozóknak már az első beszerzett adatok alapján is arra gyanakodtak, hogy gyilkosság áldozata lett a sértett - mondta a sajtószóvivő. Ezt támasztotta alá, hogy az ügyben több ellentmondás vetődött fel. A rendőrök gyanúja hamar beigazolódott: a férfi megölte 34 éves barátját, majd a rendőrséget többször megpróbálta félrevezetni. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A gyilkosság hátterében szerelemféltés állhatott.

A Szolnok megyei rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja az ügyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.