17 éves fiatal ült rajta

Belekanyarodott az autóba - súlyos a motoros állapota

Súlyosan megsérült az a 17 éves motoros, akit kereszteződésben előzött egy személyautó, így nekiütközött.

2011.09.24 16:08HavariaPress

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a fiatal motorost, aki egy személyautóval ütközött, szombat délelőtt, a 44-es úton, a lakitelki leágazásnál - értesült a HavariaPress.

Egy motorkerékpáros figyelmetlenül, akkor kezdett balra kanyarodni, amikor őt már elkezdte előzni egy személyautó, és összeütköztek. A szombat délelőtt, 10 óra előtt történt balesetben a 17 éves fiú súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés idejére az utat félpályán lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.