Kisteherautóba csapódott Hajóson

Frontálisan ütközött és a helyszínen meghalt a motoros

A rendőrség közölte: kisteherautóval ütközött frontálisan egy motorkerékpáros szerdán Hajóson, a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

2011.09.21 18:58MTI

A motoros egy jobbra ívelő kanyarba nagy sebességgel hajtott be, átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol   frontálisan ütközött a teherjárművel - mondta a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
   
Nyíkos Tamás közlése szerint az 50 év körüli férfi újraélesztését a baleset helyszínén egy szolgálaton kívüli rendőr kezdte meg, majd azt a mentősök folytatták, de nem sikerült megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.