Könnyeben sérült az állapotos asszony

Terhes nő csapódott a fának

Könnyebben sérült meg az az állapotos asszony, aki személyautójával egy fának cspódott, szerda reggel, az 5311-es úton, Kalocsa és Miske között

2011.09.21 11:04ma.hu

Egy kanyarban sodródott le az útról személyautójával egy állapotot nő, szerda reggel fél 10 körül, az 5311-es úton, Kalocsa és Miske között, majd többször megpördülve az árokba csúszott, végül egy fának csapódott - értesült a HavariaPress.

A balesetben a 33 éves, hajósi nő, az elsődleges információk szerint könnyebben sérült. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés idejére az utat félpályán lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.