Motoros és utasa vesztette életét Csécse közelében

Boronatárcsának csapódtak - mindketten meghaltak

A helyszínen életét vesztette az a motoros és utasa, akik nekihajtottak egy mezőgazdasági vontatóhoz kapcsolt boronatárcsának, kedd este, a 2127-es úton, Csécse közelében.

2011.08.24 12:05havariapress.hu

Egy boronatárcsás mezőgazdasági vontató haladt kedd este, a 2127-es úton Csécse felé, amikor egy emelkedős útszakaszhoz érve, egyelőre tisztázatlan körülmények között a tárcsának hajtott egy szemből érkező motor.

A baleset következtében a motort vezető 25 éves ecsegi férfi, és 34 éves csécsei utasa a járművel felborult, és mindketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.