Az eljárás megindult a fiatal férfi ellen

Kést rántott, majd követelte a pénzt a kecskeméti rabló

Ma délben (péntek) ismeretlen tettes egy kecskeméti csemege üzletbe ment be, majd az ott dolgozó két eladónőt a kezében lévő késsel arra kényszerített, hogy a bolt bevételét átadják.

2011.09.23 14:14ma.hu

Az eladók a fenyegetés hatására az üzletben lévő készpénzt odaadták, amivel az ismeretlen elkövető elmenekült. A rablás során senki sem sérült meg.

Az elkövető egy 18-20 év körüli, kb. 170 cm magas, vékony testalkatú férfi. Arcán több pattanás volt látható. Egy nagy lencseméretű napszemüveget viselt, fejére pedig egy baseball sapkát húzott. Felül egy keki színű hosszú ujjú felsőt, alul egy kék színű farmernadrágot viselt.

Jelenleg tart a helyszíni szemle, az adatgyűjtés, a térfigyelő kamerák felvételeinek az elemzése, valamint a tanúk kihallgatása. Az ügyben rablás bűncselekménye miatt indított eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság, eddig ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.