Életveszélyes sérüléseket okozott

Majdnem agyonütötte a kalapáccsal az élettársát

Előzetes letartóztatását kezdeményezte a rendőrség a Fővárosi Főügyészségnél annak a budapesti férfinak, aki kalapáccsal életveszélyes sérüléseket okozott élettársának.

2011.09.23 11:46MTI

Erről tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken. Mint írták, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szerda este Budapesten, a VII. kerületi lakásukban előzetes szóváltást követően egy kalapáccsal bántalmazta 19 éves élettársát, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A BRFK életvédelmi osztálya a 34 éves budapesti férfit emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.