Szombaton éjjel merült el

Szabadnapos rendőr mentette meg az elmerült ember életét

Egy szabadnapos rendőr mentette meg az életét annak a férfinak, aki szombaton éjjel merült el a Velencei-tóban.

2011.08.28 11:29ma.hu

A velencei kötélpályánál történt az eset: három biatorbágyi lakos fürdőzött a velencei kötélpályánál, mikor egyikük - egy puffanást követően - elmerült. Társai csak percek múlva fogták fel, hogy az 56 éves férfi elmerült, addig azt hitték, viccel velük - értesült a HavariaPress.

Segítségért kiáltottak, mire a parton sétáló, szabadságát töltő budapesti rendőr a vízbe vetette magát, s keresni kezdte az elmerült embert. Az őrmester meg is találta az akkor már eszméletlen férfit. A partra húzta, majd - egy segítségül odasiető nővel együtt - megkezdte a férfi újraélesztését.

Az időközben megérkező mentősök folytatták az újraélesztést, majd kórházba szállították a kimentett embert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.