Ráborult a jármű a 86 éves férfira

Egy volt kisgazda politikus a zicsi traktorbaleset áldozata

Egy volt kisgazda politikus, országgyűlési képviselő vesztette életét szerdán Zicsen traktorbalesetben, a 86 éves férfira ráborult a jármű, amelyet saját telkén vezetett.

2011.08.24 13:01MTI

Információk szerint az áldozat Gerbovits Jenő volt kisgazda politikus, 1990-től 1994-ig országgyűlési képviselő, az Antall-kormány tárca nélküli minisztere 1990 májusától 1991 január közepéig.
   
A rendőrség sajtóreferensének tájékoztatása szerint a férfi saját készítésű kistraktorával telkének egy emelkedő szakaszán felborult, a traktor alá szorult, és a helyszínen életét vesztette.
   
Molnár Sándor, a megyei katasztrófavédelem ügyeletese elsődlegesen arról tájékoztatott, hogy a traktor árokba borult.

A műszaki mentést végző tabi és siófoki tűzoltóktól később kapott tájékoztatás alapján annyiban pontosította a korábban elmondottakat, hogy a traktor nem egy árokba borult, hanem a tulajdonos kertjének végében, egy emelkedőn borult fel
    
A rendőrség a balesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.