Több nap után találták meg a szomszédok

Kútba fulladt egy pszichiátriai beteg Fehértón

A rendőrség közölte: kútba fulladt egy 48 éves férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Fehértón, a szerencsétlenül járt ember pszichiátriai kezelés alatt állt.

2011.07.26 09:11MTI

A rendőrség az idegenkezűséget kizárta. A magányos férfi vagy véletlenül beleesett, vagy szándékosan beleugrott a háza udvarán lévő kútba - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
       
Kocsis Tünde közölte: a férfi holttestére hétfőn a szomszédok találtak rá, miután több napja nem látták őt és keresni kezdték. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A halál pontos okát hatósági boncolás állapítja majd meg – jegyezte meg a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.