A negyedik eset

A Sajóba fulladt egy férfi Borsod-Abaúj-Zemplénben

A Sajóba fulladt egy 40 éves kesznyéteni férfi Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

2011.07.11 10:28MTI

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a férfi múlt pénteken kerékpárral a Sajóhoz ment fürdeni, de nem tért haza, erről szombaton érkezett a bejelentés a tiszaújvárosi kapitányságra.

A járőrök hamar megtalálták a folyóparton a férfi kerékpárját, de a tulajdonos nyomára nem bukkantak.

A folyószakaszt a tűzoltók gumicsónakkal átvizsgálták, majd a Miskolci Spider búvárcsapat folytatta a keresést, amely alig 2 óra alatt megtalálta a férfi holttestét.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi halálát vízbe fulladás okozta.

A vizsgálat során a rendőrség az idegenkezűséget kizárta, a tiszaújvárosi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2008-ban 11-en, 2009-ben 15-en, tavaly pedig 14-en fulladtak vízbe. Az idén ez már a negyedik eset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.