Fürdőzés közben merült el

A Lupa-tóba fulladt egy gyerek

A Pest Megyei Rendőr- főkapitányság szóvivője közölte Fürdőzés közben elmerült és megfulladt egy fiú a Budakalász melletti Lupa-tavak egyikében hétfő délután.

2011.07.11 17:43MTI

Kovács Viktória elmondta, hogy a 13 éves fiú barátjával együtt tiltott helyen fürdött a bányatóban. A gyerek eddig ismeretlen okból elmerült a vízben, s a gyors segítség ellenére életét vesztette. A tragédia körülményeit a szentendrei rendőrkapitányság vizsgálja.
   
Kisdi Mátétól, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a tűzoltóság búvárszolgálatát a szemtanúk riasztották. A búvárok gyorsan a helyszínre értek, majd 3 percen belül kihúzták a parttól 8-10 méterre elmerült fiút, akinek az életéért hosszú ideig küzdöttek a mentősök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.