Három nőt molesztált

A kukoricásban kapták el a vásárhelyi szatírt

Elfogta, és őrizetbe vette a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság azt a férfit, aki az elmúlt időszakban három nőt megtámadott és megfogdosott a 47-es számú főút mellett lévő kerékpárúton. A 27 éves vásárhelyi lakos beismerte a bűncselekményeket.

2011.07.16 14:11ma.hu

Habár a rendőrség eddig bűnüldözési érdekből nem hozhatta nyilvánosságra, miután tudomást szerzett a bűncselekmény-sorozatról, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság együttműködve a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozóival és az Akció Osztály kommandósaival folyamatos ellenőrzés alá vonta az érintett területet.

Pénteken a kora esti órákban ismét jelzést kapott a rendőrség arról, hogy az ismeretlen elkövető egy harmadik nőt is megtámadt. A korábban elrendelt intézkedéseknek, valamint az azonnal helyszínre vezényelt további rendőri erőknek köszönhetően az elkövetés helyszínétől néhány száz méterre, a kukoricásban sikerült elfogni a 27 éves férfit, aki a sértettek által adott személyleírásnak megfelelt. A rendőrök megtalálták az elektromos kerékpárját, valamint a cselekményekkor használt napszemüveget is. Az utolsó bűncselekménykor baseball sapkát viselt, amit szintén lefoglaltak a rendőrök.

Előállítása során a sértettek egyértelműen felismerték benne támadójukat. Tekintettel az előterjesztett magánindítványra, ellene szemérem elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a vásárhelyi kapitányság. Kihallgatásán mindhárom bűncselekmény vonatkozásában beismerő vallomást tett. A nyomozóknak tettére érdemi magyarázatot nem tudott adni. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a férfit – figyelemmel a bűnismétlés veszélyére – őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Tettéért akár nyolc év szabadságvesztést is kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.