Balhé Nagykállón

Biliárddákóval és gereblyével támadtak a kocsmában a részeg fiatalok

Őrizetbe vette a rendőrség azokat a fiatalokat, akik kedd este rátámadtak négy középkorú férfire egy nagykállói kocsmában. A megtámadott férfiak közül hárman súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

2011.06.22 11:50HavariaPress

Három részeg fiatal kötött bele négy középkorú férfibe, kedd este, egy nagykállói kocsmában. Először puszta kézzel támadtak rájuk, aztán biliárddákóval és gereblyével kezdték ütlegelni őket.

A támadás során három férfi súlyos, egy könnyebb sérüléseket szenvedett. Egyiküket egy törött sörösüveg is megsebesítette, őt meg kellett műteni.

A verekedés során a presszó berendezése összetört, az anyagi kár közel 40 ezer forint. A rendőrség felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés és rongálás miatt vette őrizetbe a 16, 17 és 23 éves fiatalokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.