Három sérültje van az incidensnek

Verekedés tört ki egy kocsmában, Dabason

A rendőrség közölte: verekedés tört ki vasárnap délután egy dabas-szőlői kocsmában, az incidensben hárman sérültek meg.

2011.05.01 19:31MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőrkapitányság szóvivője elmondta: öt óra körül két férfi tért be a dabas-szőlői kocsmába, akiket a pultos egy korábbi nézeteltérés miatt nem akart kiszolgálni. A két férfi ezt követően távozott, majd egy hat-nyolc fős társasággal tért vissza. A csoport előbb vitatkozni, majd dulakodni kezdett a kiszolgáló személyzettel és az ott tartózkodókkal.
   
A szóvivő tájékoztatása szerint a verekedésben hárman sérültek meg, őket a mentők elszállították; a dabasi rendőrkapitányság bűnügyi osztálya csoportos garázdaság miatt indít büntetőeljárást. Jelenleg tartanak a kihallgatások és az adatgyűjtés, az előállításra és a gyanúsítottak kihallgatására a körülmények tisztázását követően kerül sor – mondta el Beluzsárné Belicza Andrea.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.