Verekedésig fajult a vita

Fémhulladék miatt tört ki a balhé, autókat rongáltak

Nyolc, nagy értékű autót rongáltak meg egy verekedés során hétfőn késő este Soroksáron - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a rendőrség honlapján.

2010.08.17 13:11MTI

Tájékoztatásuk szerint a vita fémhulladék tulajdonjoga miatt alakult ki két csoport között a XXIII. kerület külterületi részén. Az összetűzésben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A rendőrök a helyszínre érkezve szétválasztották a dulakodó csoportokat, s 12 embert állítottak elő. Az előállított személyek kihallgatása jelenleg zajlik, a gépjárművek megrongálásával okozott anyagi kár megállapítása folyamatban van - áll a közleményben.

Az ügyben a XX-XXIII. kerületi rendőrkapitányság folytat nyomozást csoportosan elkövetett garázdaság és rongálás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.