Nagysebességű, esztétikus

Külső merevlemezek a Toshibától

A Toshiba bemutatta az új StorE Edition merevlemezt. A külső merevlemez-meghajtó USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik, amely gyors adatátvitelt tesz lehetővé (az elméleti maximum másodpercenként 5 gigabit). Természetesen a készülék visszafelé kompatibilis, azaz továbbra is használható a csak USB 2.0 porttal rendelkező számítógépekkel és perifériaeszközökkel.

2011.05.19 21:46ma.hu

Az 500, 750, 1000 GB kapacitású modellek Edition burkolatának elegáns formatervezése a Toshiba legújabb Satellite, Satellite Pro és Tecra R-sorozatú laptopjainak karcsú kialakítását tükrözi. A bordázott mintázatú burkolat négy különböző színváltozatban (vörös, kék, ezüst és fekete) lesz kapható, ehhez pedig kevesebb mint 200 grammos tömeg párosul.

Az előre telepített Nero BackItUp & Burn Essentials szoftver segítségével kényelmesen készíthetők biztonsági másolatok, állíthatók vissza a fájlok vagy a mappák, illetve a sérült vagy véletlenül törölt adatok. A merevlemez csomagolásában egy USB 3.0 micro B kábel is található, hogy a felhasználó azonnal ki tudja használni a nagy adatátviteli sebesség előnyeit.

A StorE Edition 2011 harmadik negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.