Borított a kislemez

Rekordot döntött Lady Gaga az Apple-nél is

Indulási eladási rekordot döntött Lady Gaga legújabb kislemeze az Apple online áruházában, miután az énekesnő májusban megjelenő albumának címadó dalát több mint 1 millióan töltötték le öt nap alatt.

2011.02.21 17:39MTI

A 24 éves New York-i énekesnő Born This Way című új száma - amelyről sokaknak Madonna Express Yourself című száma jut az eszébe - 23 országban került az iTunes eladási listák első helyére.

A 2001 januárjában megnyitott, akkor még csak zenék árusításával foglalkozó elektronikus áruház tavaly decemberben a digitális zenepiac 66,2 százalékát uralta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.