HD videólejátszási képességekkel kecsegtetnek

Zii lesz a Nintendo Wii utódja?

A videójáték piac egyik nagy öregje, a Nintendo idén október végén levédette a Zii elnevezést, mely a napokban a japán márkajelzés adatbázisban is felbukkant.

2009.12.18 18:30ictpress

A Zii-vel kapcsolatban egyelőre meglehetősen keveset lehet tudni, az viszont kiderül az említett adatbázisból, hogy a Nintendo - nem meglepő módon - a videójátékok és az elektronikus készülékek piacán kívánja használni az általa frissen levédetett márkajelzést.

Jól értesült források tudni vélik, hogy a Nintendo Zii feltehetően a Nintendo Wii közeljövőben érkező utódmodellje lesz, mely egyrészt jelentősen továbbfejlesztett grafikával, másrészt pedig HD videólejátszási képességekkel kecsegteti majd a felhasználókat. Azt egyelőre sajnos nem tudni, hogy a Nintendo mikor jelenti majd be első Zii típusjelzésű termékeit.

Itt jegyzendő meg, hogy nem ez a világ első Zii nevezetű terméke, hiszen a Creative Technology nemrégiben ugyanezen néven jelentett be egy médiaplatformot, illetve egy hordozható médialejátszó készüléket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.