Bővül a játék paletta

A Nintendo Wii boldoggá teszi az embereket

A szórakoztató elektronikai eszközök közül a Nintendo Wii konzol teszi a legboldogabbá az embereket egy felmérés szerint, amit az iPod követ a sorban.

2009.03.02 07:54ictpress

A Gadget Helpline egy telefonos szolgáltatás, elektronikus eszközökkel fellépő problémák megoldására. A cég munkatársai 2500 embertől kérdezték meg a segítségnyújtás után, hogy melyik eszköz teszi őket a legboldogabbá, írta meg a Telegraph. Az eredmény szerint a Wii lett az első, a következő konzol a felsorolásban az Xbox 360, majd a nyolcadik helyen áll a Nintendo DS marokkonzol.

A Nintendo terméke két éve jelent meg Nagy-Britanniában, és nagy sikert aratott a konzolok számára új vásárlói szegmensekben is, mint a kisgyerekek, és az idősebb felhasználók. Ma már 22 millió brit háztartásból 5-ben megtalálható a Wii.

A készülék nagy sikereket ért el sportjátékokkal, de akár ukulelét is játszhatunk vele, nem a megszokott autós vagy lövöldözős játékokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.