Több mint ezer dollárba kerül

Új Armani telefont mutattak be

A Giorgio Armani olasz divatház bemutatta a harmadik, a Samsung számára tervezett készülékét.

2009.10.10 14:36ictpress

Új mobiltelefont mutatott be a Giorgio Armani olasz divatház. A több mint ezer dollárba kerülő érintőképernyős, de numerikus billentyűzettel is rendelkező elegáns készülékbe egy öt megapixeles kamerát és helymeghatározó rendszert is építettek. Az okostelefonra a Windows Mobile operációs rendszer legújabb 6.5-ös verzióját telepítették, ami képes a World és Excel dokumentumok kezelésére és szinkronizálására az interneten keresztül.

A telefon bemutatóján jelen volt Steve Ballmer a Microsoft vezérigazgatója is, aki egy Giorgo Armani által dedikált nyakkendőt viselt. Ballmer elmondta, hogy az amerikai szoftvergyártó és a divattervező és együttműködése egy kivételes kapcsolat, és a Microsoft nem tervezi a divatvilág más meghatározó személyiségeinek a felkérését az új termékeinek a megtervezésére, írja a Reuters.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.