Armani mobil

Hol a stílus a Samsung luxusmobiljában?

A tavaly a Samsung által piacra dobott Armani telefon aprócska volt és törékeny, és nem is nézett ki rosszul. Ezért egy kicsit értetlenül szemléljük az Armani 2 NIght Effectet.

2008.09.23 08:09Z., ma.hu

Ez a telefon ugyanis egy síma, egyszerű csicsa mentes telefon, a luxus kategóriára egyedül a nagy Emporio Armani felirat hívja fel figyelmünket, de a kütyü egyáltalán nem akar stílusosnak látszani.

A telefont piros, zöld és kék LED sor szegélyzi, amely a "night effect" -et (éjszakai hatás) biztosítja. Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de ez már nem menő. És bizony a műszaki tulajdonságok sem annyira meghökkentőek, mint az elvárható lenne egy luxus dizájnertelefontól.

Négysávos készülék ez, teljes HSDPA (3G) kapcsolódással. Nyilván van bluetooth, a kijelző 2,2 hüvelykes karcmentes üvegből készült. A kamera 3,2 megapixeles, vaku nincs hozzá. A kütyübe rádió is került, a zenelejátszó pedig saját gombokat kapott. Az Armani telefonban 120 mega felhasználói memória van, amely microSD-vel bővíthető. A telefont USB kábelen keresztül csatlakoztathatjuk a számítógépünkhöz.

A képeken nem látunk előlapi kamerát, tehát a 3G videótelefonálás egyelőre kilőve, ugyanakkor a fekete fémes burkolat egészen tetszetős. Szintén jól nézhet ki az OLED-es képernyő, ez azonban nem viszi el a hátán ezt az egyszerűcsle telefont. A készülék 300 euró környékén lesz kapható Európában, novemberben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.