A négyes verzió számos újítást tartalmaz majd

A jövő év végén jelenik meg Firefox 4

A Mozilla böngészőjének számos ígéretes újítást tartalmazó következő verziója 2010 októbere után fog megjelenni.

2009.09.09 10:10ictpress

A Mozilla a böngészőjével kapcsolatos terveiről számolt be egy honlapján. A Firefox négyes verziója számos újítást tartalmaz majd, többek közt teljesen új felhasználói felületet fog kapni a program, és lehetővé teszik majd a szoftver érintés érzékeny irányítását is. A böngésző négyes verziója a jövőre, október után jelenik majd meg.

Az új funkciók egy részét a Firefox a négyesnél hamarabb megjelenő 3.6-os és 3.7-es verzióiba is be fogják építeni. A szoftver felhasználóinak például már a jövő év végénél hamarabb lehetőségük lesz a könyvjelzők szinkronizálására, és szintén még a négyes verzió megjelenése előtt szeretné lerövidíteni a Mozilla az időt, amit a program az oldalak betöltésére fordít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.