Samsung Android Európában

Hamarosan jön a Samsung Androiddal szerelt okostelefonja

A Samsung Electronics a CommunicAsia kiállításon mutatta be Szingapúrban Google Android operációs rendszerrel szállított okostelefonját.

2009.06.16 18:29ictpress

A Samsung Galaxy 3,2 hüvelykes AMOLED (aktív-mátrix organikus LED) kijelzővel, GPS-szel, 5 megapixeles kamerával, és hőkezelt karcmentes üveggel van felszerelve. Más Android okostelefonokhoz hasonlóan elérhető az Android Market, a Gmail, a Google Maps, és a YouTube. A készülékben nincs beépített, csak érintésérzékeny kijelzőn megjeleníthető QWERTY billentyűzet, írta meg a CIO.com.

Más Android telefonokkal ellentétben nincs benne trackball, hanem öt gombbal lehet navigálni. A telefon 3G hálózaton is működik, és 7,2 megabites adatátviteli sebességet támogat, valamint WiFi-vel is felszerelték. AMOLED kijelzőjének köszönhetően, ami nem igényel plusz háttérvilágítást, jóval vékonyabb lehet, mint a HTC Magic, de az iPhone 3G-nél is vékonyabb, 115 mm hosszú, 56 mm széles, és 11,9 mm vastag.

A Galaxyt Németországban és Franciaországban kezdik el árusítani a hónap végén, és az év második felében más piacokon is elérhetővé teszik. A cég szóvivője elmondta, hogy még nem döntöttek a végleges árról.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.