Nagy fájlok és jó minőség

12 megapixeles kamera-telefont mutatott be a Samsung

A Samsung dobja piacra az első 12 megapixeles kamerával felszerelt mobiltelefont. Az érintőképernyős, WiFi képes Pixon 12 modellt a hónap végén kezdik forgalmazni Európában.

2009.06.02 09:56ictpress

A hónap végén kezdik el árusítani Európában az első 12 megapixeles digitális kamerával felszerelt mobiltelefont, a Pixon 12-t. Az internetezést Wi-Fi és HSPA kapcsolaton keresztül is lehetővé tevő készüléket egy 3.1" AMOLED érintőképernyőn keresztül lehet majd irányítani.

A telefon kamerája két másodperc alatt képes elkészíteni egy felvételt, és a gyártó ígérete szerint a mozgó személyekről és tárgyakról is éles képeket készíthetünk majd vele, a fényképező 28 mm széles lencséje és a xenon vakuja pedig az épületek belsejében vagy éjszaka is jó minőségű felvételek elkészítését teszi lehetővé.

Bár a SonyEricsson volt az első gyártó, amelyik 12 megapixeles kamerával ellátott mobiltelefon piacra dobását jelentette be, úgy tűnik a Samsung fog először ilyen készüléket forgalmazni, mivel a Satou csak ősztől lesz kapható.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.